Adatvédelmi Nyilatkozat

www.bonobutor.hu honlap, illetve az azt működtető Bono 99 Bt. (a továbbiakban: adatkezelő) a honlapon nyújtott egyes szolgáltatásokat előzetes regisztrációhoz köti.

E szolgáltatások igénybe vételéhez történő regisztrációkor olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. A honlapon keresztül birtokában jutott minden adatot az adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

A honlap látogatásakor (regisztráció nélkül is) konkrét személyhez nem köthető adatok kerülnek rögzítésre, statisztikai elemzés céljára. Ezen adatokat a Google Analytics rendszer tárolja, melyről bővebb információt a rendszer hivatalos weboldalán talál: www.google.com/analytics

A honalunkon regisztráló látogatóink a regisztrációval kijelentették, hogy igényt tartanak díjmentes szolgáltatásunkra. Ebből kifolyólag aki regisztrált, azt ügyfelünknek tekintjük.

A regisztráció során a honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük:

- név (keresztnév)
- email cím

A regisztráció, a blogon való hozzászólás, illetve árajánlatkérés során az alábbi technikai információk is rögzítésre kerülnek vagy kerülhetnek:

- IP cím
- város
- telefonszám
- időpont

A regisztráció, illetve az árajánlatkérés önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A regisztrációról a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre.

A regisztráció során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja:

- hírlevél küldése a megadott email címre
- saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése
- évente néhány alkalommal más, a regisztrált látogatót feltehetően érdeklő termék vagy szolgáltatás népszerűsítése

Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében.

Az adatkezelő nem von be más külső személyt vagy céget az adatok feldolgozására.

A regisztráció bármikor megszüntethető a küldött emailek mindegyikében megtalálható leiratkozási instrukciók szerint.

A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása a küldött emailek mindegyikében megtalálható vonatkozó instrukciók szerint történhet.

A regisztrált látogató az Elérhetőség menüpont alatti elérhetőségeken kérhet a róla kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról történő felvilágosítást. A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30. napon köteles a kért tájékoztatást megadni. Az adatkezelő az ugyanazon témában egy éven belüli ismételt kérelem esetén a tájékoztatásra vonatkozóan az adatkezelő költségtérítésre jogosult.

A regisztráció megszüntetésekor a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre, majd a regisztráláskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból. Az adatkezelő számára az adatkezelés jogalapjának bizonyítására vonatkozó törvényi kötelezettség teljesítése érdekében a regisztráció megszüntetése után az alábbi adatokat őrzi meg:

- regisztráció email cím
- regisztráció időpontja

Elemes konyhabútor árkalkulátor

Kérjen Árajánlatot!

Cím:
2030 Érd, Balatoni út 51.

Telefon:
Üzlet tel:
- 06-23-745-953
Borsosné K. Ildikó:
- 06-30-240-7884
Borsos Albert:
- 06-30-252-6955

E-mail:
bono bútor e-mail cím

Nyitva tartás:
Hétfő - 13:00-18:00
Kedd-Péntek - 10:00-18:00
Szombat - 10:00-13:00
Vasárnap - Zárva

Kövessen minket!

Bono Konyhabútor Stúdió Facebook page

Bonobútor Google+ Oldal

2030 Érd, Balatoni út 51. - Bono Konyhabútor Stúdió - Budapest mellett | tel/fax:06(23)745-953

Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. Pontos ár után érdeklődjön üzletünkben!
© Minden jog fenntartva 1999-2015 | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat